Γιορτινός Διαγωνισμός από το πατάρι του Techblog

0
24
Γιορτινός Διαγωνισμός από το πατάρι του Techblog

Xmas 2020 giveaway

Η χρονιά τελειώνει και κάθε χρόνο αυτή την περίοδο φροντίζω να κάνω εκκαθάριση στον χώρο που ζω αλλά και που εργάζομαι. Δεν θα το έλεγα εργασία αυτό που κάνω 14 χρόνια τώρα με το Techblog, ευχαρίστηση είναι η πιο σωστή λέξη για να περιγράψω την αγπαή μου για την τεχνολογία και που μέσα από αυτή βιοπορίζομαι. Ευχαρίστηση να επικοινωνώ μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και να ανταλλάσουμε απόψεις μέσα από το πρώτο site τεχνολογίας στην Ελλάδα που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007.

Σήμερα λοιπόν, ευχόμενος σε όλους να έχουμε μια νέα χρονιά με υγεία και να είναι γεμάτη με χαρές, καλή διάθεση και αισιοδοξία, προχωράω σε αυτόν τον εορταστικό διαγωνισμό με δώρα 4 καλούδια τεχνολογίας που βρίσκονται στο πατάρι του Techblog και αναζητούν χρήστες! Πρόκειται για προϊόντα σφραγισμένα στα κουτιά τους που δεν βρέθηκε φίλος, ξάδερφος ή ανηψιός να τα χρειάζεται…

Πάμε λοιπόν να κληρώσουμε 4 χρήσιμα δώρα τεχνολογίας μέσα από την αγαπημένη σας συνήθεια, το Techblog που έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Δεκέμβριο και έτσι μαζί μας σας θα θέλαμε να βρεθείτε και τη νέα χρονιά, για να ενημερωνόσαστε και να συζητάμε με ωραία διάθεση και σε ζεστό κλίμα για τη τεχνολογία και τις εφαρμογές της στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα δώρα από το πατάρι του Techblog

Nokia 5.3
Sencor Action Camera 4K20WR
Rollei Steady Butler Mobile 2
TP-Link Wi-Fi Range Extender

Όροι Συμμετοχής

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αφήσετε απλά ένα σχόλιο – συμμετοχή αναφέροντας τι σας αρέσε περισσότερο από τη χρονιά που φεύγει. Θα θέλαμε να μας σκεφτείτε και να γράψετε κάτι θετικό. Πάμε ρε δυνατά για το ’21! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Η κλήρωση

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 23:59 το βράδυ και οι 4 νικητές (ένα δώρο για τον κάθε ένα) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το Fan Page του Techblog. Οι νικητές θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής του δώρου.

Σημαντικό

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο – συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες! Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ