Δύο μόλις προσπάθειες για άντληση 263 εκ. δολαρίων σε bitcoin

0
19
Δύο μόλις προσπάθειες για άντληση 263 εκ

Δύο μόλις προσπάθειες για άντληση 236 εκ. δολαρίων σε bitcoin

Φαντάσου να έχεις ξεχάσει τον υπολογιστή σου να κάνει mining bitcoins, να έχεις συγκεντρώσει το αστρονομικό ποσό των 26 εκ. δολαρίων και να έχεις ξεχάσει το password. Σενάριο ταινίας; Και όμως όχι, κάτι τέτοιο έχει συμβεί στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ο προγραμματιστής Stefan Thomas, από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, κατάφερε να συγκεντρώσει 7002 bitcoin, τα οποία φτάνουν πλέον σε αξία τα 263 εκ. δολάρια (περίπου με την τιμή του bitcoin σήμερα). Το κακό είναι ότι έχει ξεχάσει τον κωδικό για να μπει στο ψηφιακό πορτοφόλι του.

Έκανε ήδη μία φορά λάθος, οπότε του απομένουν μόλις δύο προσπάθειες ακόμα. Ακούγεται αστείο, αλλά αν το καλοσκεφτεί κανείς, δεν είναι και τόσο, αφού μιλάμε για μία ολόκληρη περιουσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για ανάλογες περιπτώσεις, καθώς φαίνεται ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξεχνούν αυτούς τους κωδικούς τους.

Πέρα από το αστείο του πράγματος, θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει ότι η ενασχόληση με τα κρυπτονομίσματα, όσο επικερδής και αν φαίνεται, απαιτεί αφοσίωση και χρόνο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ