Η ελπίδα για ένα PlayStation 5 στη Black Friday, με συνοδεία security όσοι πρόλαβαν

0
28
Η ελπίδα για ένα PlayStation 5 στη Black Friday, με συνοδεία Security όσοι πρόλαβαν


Μπορεί το PlayStation 5 να έχει εξαντληθεί από παντού, όμως ελάχιστοι τυχεροί κατάφεραν να πάρουν μία νέα κονσόλα στη Black Friday και έφυγαν με συνοδεία security. Το κανάλι PatRiot104 στο YouTube κατέγραψε τις ουρές που έκαναν οι κάτοικοι της Αμερικής, με μοναδικό στόχο να αποκτήσουν μία νέα κονσόλα.

Όπως βλέπουμε από την αρχή του βίντεο, μόλις 2 τεμάχια από το PlayStation 5 και 4 τεμάχια από το Xbox Series X ήταν διαθέσιμα σε ένα κατάστημα GameStop στην πολιτεία Μέριλαντ. Μέρες πριν είχαν στηθεί οι αγοραστές για να λάβουν τις νέες κονσόλες στη Black Friday, χωρίς βέβαια να υπήρχε κάποια έκπτωση.

Η ελπίδα για ένα PlayStation 5 στη Black Friday, με συνοδεία security όσοι πρόλαβαν

Οι τυχεροί αγοραστές έφυγαν με συνοδεία security, ενώ και οι κονσόλες τους είχαν κρυφτεί μέσα σε μαύρες σακούλες για να μη φαίνονται. Προφανώς και υπάρχει φόβος με τη μηδαμινή διαθεσιμότητα αλλά και με το πόσα λεφτά μπορεί να βγάλει κάποιος από ένα PlayStation 5. Έχουμε δει ακόμα και υπερβολικές αγγελίες για PS5 ένα βήμα πριν την κατάθλιψη. Όπως και να έχει όμως, οι “ήρωες” κατάφεραν να πάρουν τις νέες τους κονσόλες και η υπομονή τους ανταμείφθηκε.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ