Η εφαρμογή Google TV θα αποκτήσει λειτουργία Remote Control

0
15
Η εφαρμογή Google TV θα αποκτήσει λειτουργία Remote Control

Πριν λίγο καιρό η Google αναβάθισε την εφαρμογή Play Movies και TV σε Google TV.

Από ότι φαίνεται η νέα εφαρμογή πρόκειται να αποκτήσει περισσότερη λειτουργικότητα καθώς η ιστοσελίδα 9to5ΗGoogle ανακάλυψε στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής Google TV, έκδοση 4.25, μία κρυφή λειτουργία για την ύπαρξη ενός virtual τηλεχειριστηρίου και μία διαδικασία σύνδεσης smartphone με μία Android τηλεόραση.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν οι εξής γραμμές κώδικα:

Google TV strings for remote control

Η 9to5Google κατάφερε να ενεργοποιήσει τη λειτουργία για την διαδικασία σύνδεσης του smartphone με μία Android Τηλεόραση, αλλά η λειτουργία φαίνεται σε πρώιμη φάση ανάπτυξης καθώς η εφαρμογή δεν μπόρεσε να βρει κάποια συσκευή, ούτε μέσω Wi-Fi ούτε Bluetooth.

Το UI (user interface) φαίνεται παρόμοιο με την εφαρμογή που υπάρχει αυτή τη στιγμή αλλά δεν έχει αναβαθμιστεί από τον Απρίλιο του 2017, δηλαδή την εφαρμογή Android TV Remote Control, επομένως η υπόθεση που γίνεται ότι η Google θα ενσωματώσει στην εφαρμογή Google TV την νέα λειτουργία καταργώντας την απαρχαιωμένη εφαρμογή.

Google TV app remote pairing

Φυσικά αυτό θα κάνει την εφαρμογή Google TV ακόμα καλύτερη και πιο χρήσιμη καθώς δεν θα χρειάζεται να έχεις μία επιπλέον εφαρμογή για να χρησιμοποιείς το smartphone σου ως τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ