Η υπηρεσία Click Away δεν θα λειτουργήσει στα καταστήματα Jumbo

0
57
Η υπηρεσία Click Away δεν θα λειτουργήσει στα καταστήματα Jumbo

Jumbo Click Away no

Τα καταστήματα Jumbo δεν θα ανοίξουν με τη μέθοδο Click Away όπως ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από τον λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook. Η συγκεκριμένη μέθοδος που ανακοινώθηκε εχθές από τον Υπουργό Ανάπτυξης με σκοπό να αποσυμφορηθούν οι εταιρείες ταχυμεταφορών φαίνεται ότι δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους επιχειρηματίες του λιανικού εμπορίου.

Με το Click Away ο καταναλωτής παραγγέλνει μέσω ίντερνετ ή μέσω τηλεφώνου, πληρώνει μέσω ίντερνετ ή με κάρτα μέσω POS επι τόπου στο κατάστημα την ώρα που θα πάει να παραλάβει την παραγγελία του. Με αυτή τη μέθοδο βγαίνουν από την εξίσωση οι εταιρείες courrier με τον πελάτη να παραλαμβάνει ο ίδιο έξω από την είσοδο του καταστήματος συγκεκριμένη ώρα με ραντεβού.

Τα φυσικά καταστήματα Jumbo παραμένουν κλειστά μέχρι νεοτέρας και δεν θα χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο Click Away, επίσης κλειστό θα παραμείνει και το ηλεκτρονικό κατάστημα e-Jumbo μη μπορώντας να ικανοποιήσει τον τεράστιο όγκο παραραγγελιών μέσω courier.

Κάποιοι σχολιάζουν ότι με το Click Away θα προκληθεί μεγάλη κινητικότητα σε συγκεκριμένα σημεία και ας γίνεται η παράδοση σε ανοιχτό χώρο. Οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται μέσα στα καταστήματα – σε κλειστό χώρο – ενώ τώρα κάθονται σπίτι τους, ο κόσμος θα μπει πάλι σε μετρό-λεωφορεία ενώ σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του κ.ο.κ.

Ποια είναι η άποψή σας; Πιστέυετε ότι μπορεί να λειτουργήσει η μέθοδος του Click Away στην Ελλάδα εν μέσω καραντίνας και εορταστικής περιόδου;


Η ανακοίνωση των Jumbo στο Facebook

Ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείχνετε στον κόσμο των Jumbo! Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Η υπηρεσία “CLICK AWAY” δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε και πάλι στην κανονικότητα.

Η ανακοίνωση των Jumbo στο e-jumbo.gr

Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας. Η υπηρεσία “CLICK AWAY” δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ