Η Amazon σχεδιάζει να εγκαταστήσει κέντρο logistics στην Ελλάδα;

0
19
Η Amazon σχεδιάζει να εγκαταστήσει κέντρο Logistics στην Ελλάδα;

Η Amazon σχεδιάζει να εγκαταστήσει κέντρο logistics στην Ελλάδα

Φαίνεται πως μετά τη Microsoft και ο τεχνολογικός κολοσσός Amazon κοιτάει προς την Ελλάδα και ετοιμάζει να εγκαταστήσει κέντρο logistics στη χώρα μας. Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα “Το Βήμα”, η οποία μας αναφέρει πως η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση και στο σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, η Amazon φαίνεται να κάνει εκτενείς έρευνες στην περιοχή του Θριασίου για τη δημιουργία κέντρου αποθήκευσης και διανομής. Αυτό βέβαια θα βοηθήσει τις αλυσίδες στην Ελλάδα, καθώς θα τους παρέχει κέντρα αποθήκευσης και διανομής χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά έξοδα στη δημιουργία νέων.

Μη ξεχνάμε πως με την κατάσταση που επικρατή στην Ελλάδα, λόγω του lockdown και της αύξησης των ηλεκτρονικών παραγγελιών, ήδη πολλές αλυσίδες έχουν πρόβλημα στον εφοδιασμό αλλά και στην αποστολή. Πριν δύο εβδομάδες το ηλεκτρονικό κατάστημα των Jumbo έκλεισε εντελώς τις παραγγελίες του, καθώς δε μπορούσε να εξυπηρετήσει άλλους πελάτες.

Μένει να δούμε βέβαια αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και δούμε την Amazon να έχει ενεργή παρουσία και στην Ελλάδα. Μέχρι τότε βέβαια, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή με την κατάσταση που επικρατεί, καθώς οι παραγγελίες από τα περισσότερα καταστήματα αργούν.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ