Η Apple αφαιρεί από το App Store εφαρμογή για… “Corona Party”

0
15
Η Apple αφαιρεί από το App Store εφαρμογή για… “Corona Party”

Η Apple αφαιρεί από το App Store εφαρμογή για… “Corona Party”

Η Apple αφαίρεσε από το App Store των iPhone και iPad εφαρμογή για διοργάνωση party εν μέσω πανδημίας. Η εφαρμογή, με την ονομασία Vybe Together, προέτρεπε τους χρήστες να κάνουν την “επανάσταση τους”, με τη διοργάνωση κρυφών party, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας The Verge, η εφαρμογή είχε “μερικές χιλιάδες” χρήστες πριν αφαιρεθεί από το App Store. Επιπλέον, η εφαρμογή είχε λογαριασμό στο TikTok για προώθηση, ο οποίος επίσης αφαιρέθηκε. Σύμφωνα βέβαια με την ιστοσελίδα της εφαρμογής, επρόκειτο για “μικρές συναθροίσεις” και όχι μεγάλα party.

Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη μόνο στην Αμερική. Η διοργάνωση party εν μέσω πανδημίας είναι κάτι πολύ επικίνδυνο, όμως το περίεργο είναι πως η Apple επέτρεψε το Vybe Together στο App Store, πριν χρειαστεί να το αφαιρέσει.

Τέλος, όσοι είχαν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή και έγιναν αποδεκτοί σε κάποιο party, είχαν ενημέρωση 2 ώρες πριν τη διοργάνωσή του για το μέρος και την ώρα, για να κρατηθεί όσο το δυνατόν η μυστικότητα. Όμως, αυτές οι κινήσεις είναι κατακριτέες και ήταν θέμα χρόνου να αφαιρεθεί από παντού.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ