Η Apple τρολάρει τα PC και φέρνει ξανά τον PC Guy [βίντεο]

0
23
Η Apple τρολάρει τα PC και φέρνει ξανά τον PC Guy [βίντεο]


Στο τέλος του χθεσινού event η Apple έφερε ξανά στο προσκήνιο τον “PC Guy”, τον χαρακτήρα που είχε δημιουργήσει στον γνωστό πόλεμο Mac vs PC. Στο βίντεο βλέπουμε τον “PC Guy” να αναρωτιέται γιατί είναι απαραίτητες όλες αυτές οι αλλαγές, γιατί να χρειάζεται κάποιος μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και γιατί να πρέπει να είναι “αθόρυβα” τα νέα ARM Macs.

Με την παρουσίαση του νέου M1 chip αλλά και των Mac που θα τροφοδοτούνται από το νέο SoC, η Apple θέλησε να δείξει με ένα μικρό βίντεο τα οφέλη τις νέας αρχιτεκτονικής, όπως η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας αλλά και ότι δε χρειάζεται πλέον fan, τουλάχιστον στο MacBook Air. Όμως, η Apple ξεχνάει ότι είναι η τελευταία εταιρεία που μπήκε στο χώρο, με τη Microsoft να προσφέρει εδώ και αρκετό καιρό laptops με ARM.

Η Apple τρολάρει τα PC και φέρνει ξανά τον PC Guy [βίντεο]

Επίσης, η Google στην κυριολεξία μπήκε στην αγορά μόνο με ARM laptops, τα Chromebooks, οπότε αν και είναι σίγουρο ότι η αρχιτεκτονική προσφέρει αρκετά θετικά έναντι των μέχρι σήμερα υλοποιήσεων, ειδικά στα laptop, η Apple ίσως θα πρέπει να μην πέφτει στο ίδιο τρυπάκι όπως οι άλλες εταιρείες που την τρολάρουν λανθασμένα. Να θυμίσουμε βέβαια πως αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που η εταιρεία προσπαθεί να πείσει πως είναι η πρώτη σε κάτι που ήδη υπάρχει, καθώς είχαμε δει τις ανακοινώσεις σχετικά με την ενσωμάτωση του δαχτυλικού αισθητήρα στο power button του iPad Air.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ