Η BioWare ανακοίνωσε επίσημα τη Mass Effect Legendary Edition [trailer]

0
13
Η BioWare ανακοίνωσε επίσημα τη Mass Effect Legendary Edition [trailer]


Μετά από πολλές φήμες, η BioWare ανακοίνωσε και επίσημα τη Mass Effect Legendary Edition, μία συλλογή που έπρεπε να μας δώσει εδώ και καιρό. To studio έκανε την ανακοίνωση μέσα από ένα blog post την επίσημη ιστοσελίδα της, με τον “αρχηγό” του studio, Case Hudson, να μας φέρνει τα καλά νέα.

Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε ένα μεγάλο μυστικό (και πραγματικά προσπαθήσαμε πολύ για να το κρατήσουμε ως έκπληξη), αλλά τώρα είναι επίσημο: σήμερα ανακοινώνουμε το Mass Effect Legendary Edition! Ακούγαμε (για χρόνια!) που ζητούσαμε remaster έκδοση των παιχνιδιών, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους αποκαλύπτουμε ότι δουλεύαμε εδώ και μήνες στη remaster έκδοση της τριλογίας Mass Effect.

Η BioWare ανακοίνωσε επίσημα τη Mass Effect Legendary Edition

Το Mass Effect Legendary Edition θα περιλαμβάνει τα campaigns από τα τρία πρώτα παιχνίδια, μαζί με όλα τα DLC. Επίσης, θα περιλαμβάνονται όλα τα όπλα και τα πακέτα που μέχρι σήμερα ήταν μέρος κάποιου promotion. Όλα θα είναι remastered και optimized για ανάλυση 4K. Η συλλογή θα γίνει διαθέσιμη την άνοιξη του 2021 για τα Xbox One, PlayStation 4 και PC, ενώ θα μπορείτε να τα παίξετε και στο Xbox Series X και PlayStation 5 με ακόμα καλύτερο optimization.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ