Η DHL σταματάει τις αποστολές σε Αγγλία και Ιρλανδία

0
36
Η DHL σταματάει τις αποστολές σε Αγγλία και Ιρλανδία

Η DHL σταματάει τις αποστολές σε Αγγλία και Ιρλανδία

Η DHL ανακοίνωσε ότι σταματάει τις αποστολές δεμάτων και φακέλων με αντικείμενα από και προς Αγγλία και Ιρλανδία. Ο λόγος είναι πως νοτιοανατολικά της Αγγλίας έχει εντοπιστεί μία νέα, μεταλλαγμένη μορφή του COVID-19, με τις χώρες να θέλουν να περιορίσουν το νέο ιό πριν προλάβει να εξαπλωθεί.

Ήδη πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει τα σύνορά τους σε Αγγλία και Ιρλανδία, με το νέο μέτρο της DHL να θέλει να περιορίσει ακόμα περισσότερο την εξάπλωση. Η εταιρεία ταχυμεταφορών θα συνεχίσει την αποστολή μόνο γραμμάτων, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας. Βέβαια, ακόμα και αυτό μπορεί να σταματήσει, καθώς έχουν μείνει ελάχιστες πτήσεις που πραγματοποιούνται από και προς την Αγγλία.

Αυτό βέβαια είναι ένα ακόμα παραπάνω πρόβλημα και για την ελληνική αγορά. Πέραν των προβλημάτων των εταιρειών ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, όπως της Γενικής Ταχυδρομικής και της ACS, αν έχετε παραγγείλει κάτι από Αγγλία ή Ιρλανδία (μέσω eBay, Amazon ή άλλης ιστοσελίδας) θα πρέπει να κάνετε ακόμα περισσότερη υπομονή. Αναμένουμε και τις υπόλοιπες εταιρείες courier να ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ