Η Microsoft ετοιμάζει νέα εξαγορά studio μεγέθους… Bethesda για το Xbox;

0
8
Η Microsoft ετοιμάζει νέα εξαγορά Studio μεγέθους… Bethesda για το Xbox;

Η Microsoft ετοιμάζει νέα εξαγορά studio μεγέθους… Bethesda για το Xbox;

Η Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζει μία νέα εξαγορά studio για να δυναμώσει το τμήμα του Xbox και μάλιστα αντίστοιχη της Bethesda. Σύμφωνα με νέες φήμες, η εταιρεία θα κάνει την ανακοίνωση μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Αυτό που κάνει τη φήμη να φαίνεται ρεαλιστική είναι το γεγονός ότι ο @XboxRagnar, ο οποίος μας είχε φέρει τη φήμη σχετικά με την εξαγορά της Bethesda εβδομάδες πριν γίνει επίσημη, επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της πηγής. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανακοίνωση θα γίνει στα τέλη του 2021 με αρχές του 2022, χωρίς όμως να γνωρίζει ποιο είναι αυτό το μεγάλο όνομα που ετοιμάζεται να μπει στην οικογένεια του Xbox.

Για όσους δε θυμούνται, η Microsoft ξεκίνησε το… μεγάλο shopping πριν λίγους μήνες, με την ανακοίνωση της εξαγοράς της Zenimax media, μητρική εταιρεία της Bethesda και άλλων μεγάλων studio, έναντι 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αν μιλάμε όντως για αντίστοιχη αγορά, τότε υπάρχουν αρκετά ονόματα στη βιομηχανία που θα μπορούσαν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στο Xbox, όπως για παράδειγμα η ενσωμάτωση ενός Ιαπωνικού studio. Εν αναμονή λοιπόν…

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ