Η Microsoft συγχαίρει τη Sony για το λανσάρισμα του PlayStation 5

0
24
Η Microsoft συγχαίρει τη Sony για το λανσάρισμα του PlayStation 5

Η ομάδα του Xbox συγχαίρει τη Sony για το λανσάρισμα του PlayStation 5

Παρά την “κόντρα” των gamers, η ομάδα του Xbox συγχαίρει τη Sony για το εξαιρετικό λανσάρισμα του next-gen PlayStation 5. Η κίνηση έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού του Xbox στο Twitter, όπου έγινε Retweet το post που είχε κάνει η ομάδα του Xbox στο λανσάρισμα του PlayStation 4, δηλαδή το 2013.

Στο Tweet η ομάδα σημείωσε πως είναι τιμή τους να “παίζουν” μαζί με το PlayStation σε κάθε γενιά, καθώς αυτή θα είναι η τέταρτη γενιά κονσόλων που θα βρει τις δύο εταιρείες “αντίπαλους”. Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, μπορεί όντως στο μυαλό μας να είναι αντίπαλοι και ακόμα τα console wars να υφίστανται, όμως μεταξύ τους οι δύο εταιρείες έχουν συγχαίρει η μία την άλλη για πολλά πράγματα στο παρελθόν.

Βέβαια, δύο μέρες πριν την κυκλοφορία του PlayStation 5, η Microsoft είχε το λανσάρισμα των δικών της next-gen προτάσεων, Xbox Series X και Xbox Series S, αλλά δεν υπήρξε αντίστοιχη κίνηση από τη Sony. Όπως και να έχει η νέα γενιά έχει ξεκινήσει, ενώ στην Ευρώπη θα πρέπει να περιμένουμε λίγο παραπάνω και συγκεκριμένα μέχρι τις 19 Νοεμβρίου για να έχουμε στα χέρια μας και το νέο PlayStation.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ