Η Nokia είναι ο πιο έμπιστος κατασκευαστής Android [Counterpoint]

0
25
Η Nokia είναι ο πιο έμπιστος κατασκευαστής Android [Counterpoint]

Η Nokia για ακόμη μία χρονιά κερδίσει την πρώτη θέση ως ο πιο έμπιστος κατασκευαστής Android συσκευών, σύμφωνα με την Counterpoint. Η βαθμολογία “Trust Ranking” της Counterpoint βασίζεται στις συσκευές που αναβαθμίζονται στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού, αλλά και αν οι συσκευές παίρνουν μηνιαία ή τριμηνιαία updates ασφαλείας.

Nokia Android

Στην πρώτη θέση βλέπουμε τη Nokia, η οποία είναι στο 100% καθώς έχει αναβαθμίσει και τις 20 συσκευές της που μπορούν να αναβαθμιστούν σε Android 10. Στο 100% βλέπουμε και τη OnePlus, όμως με μόλις 7 συσκευές, ενώ στην τρίτη θέση είναι η Samsung με 89%. Η έκπληξη ήρθε από τη Realme, που βρίσκεται στο 73% ξεπερνώντας τις Xiaomi και Huawei, ενώ σε πολύ κακή μοίρα βρίσκεται η LG με 25%.

Nokia Android

Πέραν του Android 10, η Nokia είναι η μοναδική εταιρεία που δίνει στο 100% των συμβατών συσκευών της μηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας. Στη δεύτερη θέση βλέπουμε τη OnePlus με 90%, ενώ η Samsung αναβαθμίζει σε μηνιαία βάση μόλις το 22% των συσκευών της, με τις περισσότερες να βρίσκονται σε τριμηνιαία αναβάθμιση.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ