Η Poco μας θυμίζει ότι είναι ανεξάρτητη, έφτασε τις 6 εκατομμύρια αποστολές smartphone

0
12
Η Poco μας θυμίζει ότι είναι ανεξάρτητη, έφτασε τις 6 εκατομμύρια αποστολές Smartphone

Αν και το είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο, η Poco μας υπενθυμίζει ότι πλέον είναι ανεξάρτητη εταιρεία και ανακοινώνει 6 εκατομμύρια αποστολές smartphone. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι αποστολές συμπεριλαμβάνουν στατιστικά από πάνω από 35 χώρες που έχουν κυκλοφορήσει οι συσκευές της.

Η Poco ξεκίνησε το 2018 ως sub-brand της Xiaomi, με την κυκλοφορία του Poco F1. Η συσκευή είχε 700.000 αποστολές μόλις το πρώτο τρίμηνο, ενώ συνολικά έφτασε τις 2.2 εκατομμύρια αποστολές. Επίσης, εντυπωσιακό είναι ότι η εταιρεία κατάφερε να κυκλοφορήσει τις συσκευές τις σε πάνω από 35 χώρες σε ένα τόσο μικρό διάστημα.

Η Poco μας θυμίζει ότι είναι ανεξάρτητη, έφτασε τις 6 εκατομμύρια αποστολές smartphone

Μη ξεχνάμε πως αν και ξεκίνησε με το “flagship killer” Poco F1, η εταιρεία έχει πλέον επεκταθεί σε όλες τις κατηγορίες. Από flagships όπως το Poco F2 Pro, σε τρομερά mid-range όπως το Poco X3 NFC, αλλά και σε οικονομικές προτάσεις όπως το φρέσκο Poco M3, προσπαθεί να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Η Poco επίσης μας υπενθυμίζει πως η ανάπτυξη της γίνεται χάρη στο feedback της κοινότητας που έχει αναπτύξει και μας προετοιμάζει για καινοτομίες του μέλλοντος. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να εξελίσσεται συνεχώς και να προσφέρει μόνο ότι χρειάζονται οι χρήστες των smartphone της.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ