Η Samsung επιβεβαιώνει την κυκλοφορία Exynos με AMD GPU

0
17
Η Samsung επιβεβαιώνει την κυκλοφορία Exynos με AMD GPU

Η Samsung επιβεβαιώνει τη συνεργασία με την AMD

Πέραν της ανακοίνωσης του Exynos 2100, το οποίο θα τροφοδοτεί τα επερχόμενα Galaxy S21, η Samsung επιβεβαίωσε τη συνεργασία της με την AMD. Στη διάρκεια του Exynos is Back event, ο κορεάτικος κολοσσός μίλησε ανοιχτά για τη συνεργασία της με την AMD και επιβεβαίωσε μάλιστα πως συνεργάζονται για τη νέας γενιάς GPU στο επόμενο flagship.

Όμως, τι ακριβώς σημαίνει “το επόμενο flagship”; Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι Samsung και AMD θα παρουσιάσουν τον πρώτο καρπό της συνεργασίας τους το 2022, με το επόμενης γενιάς Exynos SoC. Όμως, ο γνωστός leakster Ice Universe μας λέει πως είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δούμε νέο Exynos SoC με AMD GPU φέτος, ενώ μας λέει πως μπορεί να το δούμε στο επερχόμενο Galaxy Z Fold 3.

Ο Ice Universe μας έχει δώσει πολλές έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν, όμως ακόμα και ο ίδιος αυτή τη φορά μας λέει πως “ίσως” δούμε το Exynos SoC με AMD στο επερχόμενο foldable. Ο λόγος που διατηρούμε τις αμφιβολίες μας είναι επειδή δεν έχουμε δει τη Samsung να διαφοροποιεί τόσο πολύ ναυαρχίδες της ίδιας χρονιάς στο παρελθόν. Επιπλέον, μέχρι σήμερα όλα τα foldables της εταιρείας ερχόντουσαν με Snapdragon SoC.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ