Η Samsung ξεκινά τη μαζική παραγωγή OLED panel 90Hz για laptop

0
33
Η Samsung ξεκινά τη μαζική παραγωγή OLED Panel 90Hz για Laptop

Η Samsung ξεκινά τη μαζική παραγωγή OLED panel 90Hz για laptop

H Samsung θέλει να προσφέρει OLED οθόνες για τα laptop επόμενης γενιάς που δε θα περιορίζονται στα 60Hz, κάτι που συμβαίνει μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, η Samsung Display ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει μέσα στο 2021 τη μαζική παραγωγή των OLED panel για τα laptop, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Αρχικά, η εταιρεία θα ξεκινήσει με την παραγωγή οθονών 14 ιντσών, ενώ μελλοντικά αναμένουμε και άλλα μοντέλα. Μάλιστα, η εταιρεία υποστηρίζει πως η εμπειρία θέασης θα είναι τόσο καλή που θα είναι στο ίδιο επίπεδο με τα panel τεχνολογίας LCD που προσφέρουν 120Hz ρυθμού ανανέωσης. Κάτι τέτοιο βέβαια θα πρέπει να το δούμε στην πράξη.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

H Samsung Display πιστεύει ότι οι καταναλωτές θα δουν με χαρά την ευκαιρία να αγοράσουν προϊόντα με OLED οθόνες 90Hz, παρόλο που η τεχνολογία απαιτεί τη χρήση κάρτας γραφικών υψηλών προδιαγραφών. Με την απόδοση στατικών εικόνων 90 φορές ανά δευτερόλεπτο, τα νέα panel θα κάνουν τις κινήσεις να μοιάζουν πολύ πιο ζωντανές, ή πιο γρήγορες, από χρωματική άποψη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ