Η Samsung Display πήρε άδεια για εμπορικές συναλλαγές με τη Huawei

0
18
Η Samsung Display πήρε άδεια για εμπορικές συναλλαγές με τη Huawei

Huawei Mate 30 Panel Samsung

Παρά τον τρέχοντα αποκλεισμό, η Samsung Display πήρε άδεια για να πραγματοποιεί εμπορικές συναλλαγές με τη Huawei, όμως δεν είναι αρκετό. Η πληροφορία έρχεται από τις ιστοσελίδες Reuters και The Elec, όπου και μαθαίνουμε ότι το αίτημα της κατασκευάστριας οθονών έγινε δεκτό και μπορεί να προμηθεύσει τον κινέζο κατασκευαστή ορισμένα panels.

Το πρόβλημα όμως είναι πως όλες οι εταιρείες που εμπλέκονται με την αλυσίδα παραγωγής θα πρέπει να έχουν αυτή την ειδική άδεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό σημαίνει πως αν και η Samsung Display έχει άδεια, πρέπει να πάρουν άδεια και όλες οι εταιρείες που εμπλέκονται με τις οθόνες, όπως οι κατασκευαστές των drivers ή των IC. Προς το παρόν, ούτε η Samsung ούτε η Huawei έχουν τοποθετηθεί επίσημα πάνω στο θέμα.

Επίσης, το σημαντικότερο είναι πως ενώ το τμήμα Display έχει πάρει την άδεια, η Samsung Electronics, η μητρική της εταιρεία δηλαδή, δεν έχει λάβει ακόμα το απαραίτητο licensing για εμπορικές συναλλαγές. Πέραν της Samsung, οι LG Display και SK Hynix έχουν ήδη υποβάλει αίτηση αδειοδότησης, όπως και η ίδια η Qualcomm. Μέχρι να προχωρήσουν βέβαια, η Huawei προμηθεύεται οθόνες από την κινεζική BOE.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ