Η Sony ενσωματώνει τη λειτουργία PS 5 Remote Play στο PlayStation 4

0
38
Η Sony ενσωματώνει τη λειτουργία PS 5 Remote Play στο PlayStation 4

Η Sony ενσωματώνει τη λειτουργία PS 5 Remote Play στο PlayStation 4

Σε μία κίνηση που κανείς δεν περίμενε, η Sony ενσωματώνει τη λειτουργία PS 5 Remote Play σε όλες τις υπάρχουσες κονσόλες PlayStation 4. Την ανακάλυψη έκανε η ιστοσελίδα VGC, ενώ ακόμα πιο περίεργο είναι ότι η εταιρεία δεν έκανε απολύτως καμία ανακοίνωση για τη νέα λειτουργία των current-gen συστημάτων της.

Αυτό σημαίνει πως όσοι έχετε ένα PlayStation 5 αλλά θέλετε παράλληλα να παίξετε σε κάποιο άλλο δωμάτιο, δε χρειάζεται να μετακινήσετε την κονσόλα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε συνδεδεμένο το PS 4 σας και να ανοίξετε την εφαρμογή PS5 Remote Play, ώστε να έχετε μέσω streaming τη next-gen κονσόλα σας και την παλαιότερη. Για να έχετε τη λειτουργία, θα πρέπει να έχετε συνδεδεμένες τις δύο κονσόλες στο ίδιο Wi-Fi και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία στο PlayStation 5.

Προς το παρόν, η ιστοσελίδα δε μπόρεσε να συνδέσει κάποιο PS 5 στην παλαιότερη κονσόλα. Όμως, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, αφού το DualSense δε θα μπορεί να παίξει στο PlayStation 4, αλλά το DualShock 4 δεν υποστηρίζεται από τα παιχνίδια του PlayStation 5. Θα πρέπει να δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες πως ακριβώς στοχεύει η Sony να λύσει αυτό το πρόβλημα, πάντως η είδηση είναι αρκετά θετική.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ