Η Vivo συνεργάζεται με τη Zeiss για τα επόμενα camera smartphones

0
36
Η Vivo συνεργάζεται με τη Zeiss για τα επόμενα Camera Smartphones

Vivo Zeiss for smartphones

H Vivo ανακοίνωσε επίσημα ότι θα συνεργαστεί με την κατασκευάστρια εταιρεία οπτικών μερών Zeiss για να παρουσιάσει επόμενης γενιάς premium smartphones με κάμερα που θα έχουν φακούς της εταιρείας.

Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία θα επιτρέψει στη Vivo να αποκτήσει πληροφορίες και εμπειρία από τη μεγάλη εταιρεία οπτικών Zeiss με σκοπό την ανάπτυξη high-end φωτογραφικών smartphones που σίγουρα θα χτυπάνε στο Top 10 του DxOmark (αλήθεια το εμπιστεύεστε;).

Παράλληλα οι δύο εταιρείες θα λανσάρουν την καμπάνια Vivo Zeiss Master Photography για να προωθήσουν την συνεργασία τους με αρχικό στόχο την επερχόμενη σειρά smartphones Vivo X60 series.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζeiss συνεργάζεται με κατασκευαστή smartphones. Από της πιο σημαντικές συνεργασίες είναι με τις εταιρείες Sony και Nokia.

Το αντίπαλον δέος της Zeiss είναι η Leica η οποία έχει στενή συνεργασία με την Huawei ενώ λέγεται ότι θα συνάψει partnership και με την OnePlus.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ