Η Xiaomi αντιγράφει την Apple, δεν θα βάλει φορτιστή στο κουτί του Mi 11

0
31
Η Xiaomi αντιγράφει την Apple, δεν θα βάλει φορτιστή στο κουτί του Mi 11

Xiaomi Mi 11 box

Την Apple την αντιγράφουν και τα θετικά και στα “αρνητικά” όπως είναι η απόφασή της να μην συμπεριλάβει φορτιστή στη συσκευασία των iPhone 12, επικαλούμενη περιβαλλοντικούς λόγους και θα την πιστέψουμε.

Το θέμα είναι ότι και οι υπόλοιποι κατασκευαστές φαίνεται να εστερνίζονται αυτή την άποψη αρχης γενομένης με την Xiaomi και την επίσημη ανακοίνωση ότι τα επερχόμενα flagship smartphones Mi 11 δεν θα περιλαμβάνουν φορτιστή στη συσκευασία τους. Το ίδιο περιμένουμε και από τη Samsung, δεν θα έχουν φορτιστή τα Galaxy S21.

Ας θυμηθούμε επίσης την απόφαση της Apple πριν από μερικά χρόνια να αφαιρέσει την έξοδο ακουστικών από τα iPhone με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές και σήμερα να ανοίγουμε σαμπάνιες ότι κυκλοφορεί κάποιο smartphone που να έχει.

Νομίζω και το ραδιόφωνο FM λείπει από τα κινητά σήμερα, αλλά αυτό ήταν απόφαση άλλων όχι της Apple, η οποία ποτέ δεν έβαλε ραδιόφωνο στα iPhone.

Επιστρέφοντας όμως στο πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi 11 που θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου από το κουτί επιβεβαιώνεται ότι θα έχει οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με πιστοποίηση HDR10+, κάμερα με τον βασικό αισθητήρα 108 Megapixel και ήχο με τις ευλογίες της Harman Kardon (εταιρεία της Samsung).

Στα αλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi 11 περιμένουμε να έχει επεξεργαστή Snapdragon 888 (θα είναι το πρώτο με αυτό τον νέο επεξεργαστή) και θα διατεθεί με διαφορετική μνήμη RAM και ενσωματωμένη μνήμη.

Όλα τα νέα, αύριο και επίσημα από την Xiaomi με την ανακοίνωση των νέων Mi 11.

Xiaomi 11 Special Editions

Xiaomi Mi 11 12GB + 256GB blue
Xiaomi Mi 11 8GB + 128GB smoke purple (λεπτομέρειες από δέρμα)
Xiaomi Mi 11 12GB + 256GB smoke purple (λεπτομέρειες από δέρμα)
Xiaomi Mi 11 12GB + 256GB special edition
Xiaomi Mi 11 8GB + 128GB white

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ