Η Xiaomi απαντάει στις κατηγορίες των ΗΠΑ περί κομμουνιστικής στρατιωτικής εταιρείας

0
10
Η Xiaomi απαντάει στις κατηγορίες των ΗΠΑ περί κομμουνιστικής στρατιωτικής εταιρείας

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι η Xiaomi προστέθηκε στη μαύρη λίστα του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ με τον χαρακτηρισμό “κινεζική κομμουνιστική στρατιωτική εταιρεία” φερόμενη ότι έχει άμεσες σχέσεις με την κινεζική κυβέρνηση και τον κινεζικό στρατό και αποτελεί πιθανή απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ακολούθηκε η απάντηση της Xiaomi η οποία αναφέρει:

Η εταιρεία συμμορφώνεται με το νόμο και λειτουργεί σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς των δικαιοδοσιών όπου ασκεί τις δραστηριότητές της. Η εταιρεία επαναλαμβάνει ότι παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες για μη στρατιωτική και εμπορική χρήση. Η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι δεν ανήκει, ελέγχεται ή δεν συνδέεται με τον κινεζικό στρατό, και δεν είναι μια «Κομμουνιστική Κινεζική Στρατιωτική Εταιρεία» που ορίζεται στο πλαίσιο του NDAA. Η εταιρεία θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των συμφερόντων της εταιρείας και των μετόχων της.

Η εταιρεία εξετάζει τις πιθανές συνέπειες αυτού για να αναπτύξει μια πληρέστερη κατανόηση του αντικτύπου της στον Όμιλο. Η εταιρεία θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις, όπως και όταν χρειάζεται.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ