Ιλιγγιώδη τα έσοδα που έχουν οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ανά ώρα

0
16
Ιλιγγιώδη τα έσοδα που έχουν οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ανά ώρα

Όταν μιλούμε για τεχνολογικούς κολοσσούς, θα πρέπει να έχουμε πάντοτε στο μυαλό μας ότι πίσω από τους τίτλους βρίσκεται ένας πακτωλός χρημάτων. Τα στοιχεία που δείχνουν τα έσοδα ανά ώρα και δημοσιεύει το Bloomberg μπορούν να μας αφήσουν με το… στόμα ανοιχτό.

Αναλυτικότερα, στον λογαριασμό του στο Twitter, ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Jon Elrichman (@JonElrichman) μας ενημερώνει ότι από τις μεγάλες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας βγαίνουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια την ώρα! Λογικό για οικονομικούς κολοσσούς τέτοιου μεγέθους, αλλά εντυπωσιακό για τις μικρές μας τσέπες.

Πάμε να τις δούμε. Η Amazon φέρνει στα ταμεία της 43.5 εκ. δολάρια κάθε ώρα, η Apple 29.3 δολάρια, η Google 20.9 εκ. δολάρια, η Microsoft 16.8, το Facebook 9.7, η Intel 8.3 και η IBM 7.9. Ακολουθεί η Tesla με έσοδα 3.9 εκατομμυρίων δολαρίων κάθε ώρα και το Netflix με ωριαία έσοδα 2.9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τώρα, εάν αυτό σας κάνει να αναρωτιέστε για την αγοραστική σας δύναμη, μη βιαστείτε να απογοητευτείτε, αφού εδώ γίνεται λόγος για έσοδα και όχι για καθαρά κέρδη. Όπως και αν είναι, πάντως, οι αριθμοί αυτοί είναι εντυπωσιακοί.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ