Κάποιοι καταναλωτές επιστρέφουν τα “Black Friday” Huawei tablet επειδή δεν βρήκαν Google Play

0
26
Κάποιοι καταναλωτές επιστρέφουν τα “Black Friday” Huawei Tablet επειδή δεν βρήκαν Google Play

Η Black Friday μπορεί να τελείωσε όμως οι επιλογές που κάναμε σε προιόντα τεχνολογίας έμειναν. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι κάποιοι που αγόρασαν Huawei tablet τις προηγούμενες ημέρες σε τιμές Black Friday, δεν είχαν ενημερωθεί ότι μολις βγάλουν από το κουτί τη νέα τους συσκευή δεν θα έχουν τις εφαρμογές που περίμεναν δηλαδή Google Maps, Gmail, YouTube, Google Photos, Chrome και άλλες και ότι δεν θα έχουν καθόλου το γνωστό τους κατάστημα εφαρμογών Google Play. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όπως μαθαίνουμε κάποιοι να επικοινωνούν με τα καταστήματα ζητώντας να επιστρέψουν την συσκευή τους.

Κάποια καταστήματα δέχονται την επιστροφή, όμως σε τιμή χαμηλότερη από ότι πούλησαν.

Εμείς εδώ στο Techblog μπορεί να είμαστε gadgetάκηδες και να μπορούμε με λίγο διάβασμα να περάσουμε κάποιες από τις γνωστές εφαρμογές με πλάγιο τρόπο στα smartphones και τα tablets της Huawei που δεν έχουν Google Play (τα περισσότερα μοντέλα smartphone και tablet που ανακοίνωσε από τα τέλη του περασμένου έτους η Huawei δεν έχουν Google Play). Όμως δεν είναι σαν και εμάς οι περισσότεροι καταναλωτές και θα πρέπει να τους δικαιολογούμε.

Τώρα που τα καταστήματα είναι κλειστά και δεν υπάρχουν οι πωλητές εκεί για να μας εξηγήσουν τα θετικά και τα αρνητικά, καλό θα είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα να αναφέρουν ευκρινώς αυτό το “μειονέκτημα” των Huawei smartphones και Huawei tablets ώστε να μην βρίσκονται προ εκπλήξεως κάποιοι καταναλωτές. Τοποθετώντας απλά ένα ταμπελάκι “App Gallery” στη σελίδα του προϊόντος, δεν σε βγάζει από την υποχρέωση της ολοκληρωμένης ενημέρωσης. Και ούτε αυτό κάνουν τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα μεγάλων αλυσίδων και μη.

Ολοι οι υπόλοιποι, εμείς οι gadgetάκηδες, όρεξη να έχουμε να διαβάζουμε τους οδηγούς της Huawei(!) για το πως θα εγκαταστήσουμε εφαρμογές που δεν έχουν οι συσκευές της, αρκεί να μας περισσεύει και εμάς χρόνος.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ