Κάτοχος Surface Duo ηλεκτρίστηκε και έκαψε το χέρι του στην προσπάθειά του να το φορτίσει

0
8
Κάτοχος Surface Duo ηλεκτρίστηκε και έκαψε το χέρι του στην προσπάθειά του να το φορτίσει

Φαίνεται πως ένας άτυχος κάτοχος του Surface Duo της Microsoft έκαψε το χέρι του στην προσπάθεια να το βάλει να φορτίσει. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Reddit με το όνομα “livevivarious” ανέβασε δύο φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει το αποτέλεσμα μετά από μία φόρτιση που πήγε λάθος.

Ο χρήστης αναφέρει πως το Surface Duo του ήταν κλειστό στο χέρι του όταν το έβαλε στη φόρτιση. Όμως, η συσκευή ηλέκτρισε τον χρήστη, με το χέρι του από το σοκ να κρατάει ακόμα πιο σφιχτά τη συσκευή. Από τη θερμοκρασία κάηκε η θύρα περιμετρικά, ενώ δε μπορεί να ξεχωρίσει αν είναι έγκαυμα ή απλός ερεθισμός από τον ηλεκτρισμό, όμως λέει πως πονάει σα να είναι έγκαυμα.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη αναφορά για Surface Duo που ηλεκτρίζει τον κάτοχο του. Στην προηγούμενη αναφορά ήταν η τρίτη συσκευή που άλλαξε ο άτυχος κάτοχος, μετά από δύο προβληματικές συσκευές. Όμως, με το που έβγαλε τη συσκευή από το πακέτο αγοράς και το έβαλε στη πρίζα, τον ηλέκτρισε “υπερβολικά”. Δυστυχώς οι αναφορές για προβλήματα με την πρώτη Android συσκευή της Microsoft γίνονται όλο και περισσότερες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ