Με ένα συγκινητικό teaser η Samsung μας προετοιμάζει για το Exynos 2100 [βίντεο]

0
37
Με ένα συγκινητικό Teaser η Samsung μας προετοιμάζει για το Exynos 2100 [βίντεο]


Η Samsung μπαίνει στη μάχη των 5nm SoC και να προετοιμάζει για το Exynos 2100 με ένα συγκινητικό teaser βίντεο. Η εταιρεία θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει όλους, αλλά κυρίως τους fans της, που την υποστηρίζουν ενώ παλεύουν μέσα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Στο μικρό teaser βίντεο βλέπουμε έναν άνθρωπο να μπαίνει σπίτι του και να “βαριέται”, ενώ είναι μόνος του. Στην αναζήτηση του τι να κάνει εμφανίζεται ένα μαγικό πλάσμα, ενώ ταυτόχρονα κάνει ταξίδια με το μυαλό του και ανακαλύπτει αναμνήσεις που είχε ξεχάσει. Στο τέλος φαίνεται να χαμογελάει και πέφτει το λογότυπο της Samsung.

Στην περιγραφή πάντων, αναγράφεται το hashtag #ThankYou, με την εταιρεία να μας προσκαλεί να συντονιστούμε στις 15 Δεκεμβρίου. Ήδη γνωρίζουμε πως το event θα έχει να κάνει με το επερχόμενο Exynos 2100 SoC, οπότε δεν έχουμε και πολλές εκπλήξεις να περιμένουμε. Επίσης, η περιγραφή λέει ξεκάθαρα πως πρόκειται για ένα ταξίδι “στο εσωτερικό του τηλεφώνου που αγαπήσαμε”, της σειράς Galaxy S δηλαδή.

Με ένα συγκινητικό teaser η Samsung μας προετοιμάζει για το Exynos 2100 [βίντεο]

Η ιστοσελίδα SamMobile πάντως πιστεύει πως είναι διαφορετική η ερμηνεία του βίντεο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το βίντεο δείχνει τις δυσκολίες που πέρασαν οι χρήστες των Exynos συσκευών τα τελευταία χρόνια, με τη Samsung να τους ευχαριστεί αλλά παράλληλα να υπόσχεται μεγάλες αλλαγές στο επερχόμενο Exynos 2100 SoC. Βέβαια, δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως όντως αυτή είναι η ερμηνεία του βίντεο.

Αυτό που περιμένουμε πάντως από τη Samsung φέτος είναι να έχει λύσει όλα τα θέματα των προηγούμενων ετών και να δούμε όντως μία συσκευή αντάξια των προσδοκιών μας και σίγουρα, αν όχι καλύτερη, έστω ίση απόδοση με το Snapdragon 888 μοντέλο. Λίγες ώρες έμειναν λοιπόν για να δούμε το Exynos 2100 και όλα του τα χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ