Μητέρα πέταξε κονσόλες και videogames του γιού της αξίας $500 χιλ.

0
14
Μητέρα πέταξε κονσόλες και Videogames του γιού της αξίας $500 χιλ.

Μητέρα πέταξε κονσόλες και παιχνίδια του γιού της αξίας $500 χιλ.

Μία μητέρα στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να πετάξει τα “παλιά videogames” και τις κονσόλες του γιού της, χωρίς να γνωρίζει ότι αξίζουν περίπου 500 χιλιάδες δολάρια. Συγκεκριμένα, ένας υπάλληλος της αλυσίδας καταστημάτων J&L Game στην Αμερική αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το σπίτι των γονιών του για να αποθηκεύσει τη μεγάλη του συλλογή.

Για κακή του τύχη όμως, η μητέρα του είπε να τον απαλλάξει από τις “παλιατζούρες” που είχε μαζέψει. Αυτό σημαίνει ότι πέταξε πάνω από 500 videogames, τα μισά εκ των οποίων ήταν σφραγισμένα, ενώ τα περισσότερα είχαν συλλεκτική αξία. Επιπλέον, πέταξε και όλες του τις κονσόλες, δηλαδή τα Atari, Coleco, Intelli, Famicom, S Famicom, TGfx, PCE, NeoGeo AES, Sega Flown MegaDrive και Master System.

Ο νεαρός υπολογίζει ότι η συνολική αξία των πραγμάτων που πέταξε ξεπερνά τα 500.000 δολάρια, κάτι λογικό βέβαια με όλα τα παιχνίδια και τις κονσόλες. Επιπλέον, πέταξε τα drums και τα skateboards του, αλλά σίγουρα δεν πόνεσαν τόσο όσο τα παραπάνω. Από όσο ξέρουμε, η μητέρα δεν αγνοείται.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ