Νέος Samsung φορτιστής 65W, έρχεται για τα Galaxy Note 21;

0
44
Νέος Samsung φορτιστής 65W, έρχεται για τα Galaxy Note 21;

Νέος Samsung φορτιστής 65W, έρχεται για τα Galaxy Note 21;

Ένας νέος φορτιστής της Samsung στα 65W εμφανίστηκε σε live φωτογραφίες και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έρχεται για την επερχόμενη σειρά Galaxy Note 21. Ο φορτιστής εντοπίστηκε στην ιστοσελίδα Weibo και αναγράφει πως θα έχει marketing όνομα Super Fast Charging.

Ο νέος φορτιστής της Samsung έρχεται με USB-C θύρα και υποστηρίζει έως και 20V και 3.25A φόρτισης, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να φορτίσουν και laptop, αν βέβαια έχουν την απαραίτητη θύρα. Από την άλλη όμως, τα 65W θα είναι υπερβολικά για τα smartphones της επερχόμενης σειράς Galaxy S21, καθώς θα υποστηρίζουν μόνο 25W, πέραν του Ultra μοντέλου που θα φτάνει στα 45W.

Με αυτά τα δεδομένα, ο μεγαλύτερος υποψήφιος για τον επερχόμενο φορτιστή 65W είναι το Samsung Galaxy Note 21, τουλάχιστον σύμφωνα με το τι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ίσως βέβαια η εταιρεία να μας εκπλήξει και να δούμε 65W φόρτιση στο Galaxy S21 Ultra, όμως είναι αρκετά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ