Νέο, ταυτόχρονο update για τα Samsung Galaxy S10, S20, Note 10 και Note 20

0
38
Νέο, ταυτόχρονο Update για τα Samsung Galaxy S10, S20, Note 10 και Note 20

Samsung Update

Σε μία ευχάριστη έκπληξη, η Samsung προσφέρει ταυτόχρονα νέο update για τα Galaxy S10, S20, Note 10 και Note 20, με διαφορετικά changelogs. Συγκεκριμένα, το κύριο χαρακτηριστικό της νέας αναβάθμισης είναι η ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου, η οποία διατίθεται ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SamMobile, τα smartphone της σειράς Galaxy Note 20 δε θα λάβουν τίποτα παραπάνω πέραν του security update, καθώς οι εταιρεία προετοιμάζει νέα χαρακτηριστικά για το επερχόμενο One UI 3.0. Το changelog των συσκευών της σειράς S10 και Galaxy S20 (ευχαριστούμε τον Vasilis Kavanozis για την πληροφορία) αναφέρει βελτιώσεις στο Wi-Fi αλλά και την κάμερα, αν και είναι ένα μήνυμα που υπήρξε ξανά σε περασμένα updates και ίσως πρόκειται για απλή αντιγραφή και επικόλληση.

Για τα smartphone της σειράς Galaxy Note 10 το changelog είναι ακόμα άγνωστο, όμως η ονομασία του firmware υποδεικνύει ότι πρόκειται να δούμε κάποιο νέο χαρακτηριστικό. Όπως σε κάθε update, η Samsung θα το διαθέσει σταδιακά σε όλους τους κατόχους μέσα στις επόμενες ημέρες μέσω OTA. Αν θέλετε να ελέγξετε, πηγαίνετε Ρυθμίσεις -> Ενημέρωση λογισμικού -> Λήψη και εγκατάσταση.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ