Νέο smartphone είναι η πρώτη σας επιλογή για δώρο Χριστουγέννων [Αποτελέσματα [Poll]

0
17
Νέο Smartphone είναι η πρώτη σας επιλογή για δώρο Χριστουγέννων [Αποτελέσματα [Poll]

Το περασμένο Σάββατο ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog τι προϊόν τεχνολογίας πήραν ή θα πάρουν για τα δώρο Χριστουγέννων και σας έχουμε τα αποτελέσματα. Από τους συνολικά 492 αναγνώστες που ψήφισαν οι 105 αναγνώστες, δηλαδή το 21%, επιλέγει νέο smartphone για δώρο Χριστουγέννων.

Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 20% και μόλις 5 ψήφους διαφορά βλέπουμε ότι αρκετοί αναγνώστες μας δεν πήραν καν δώρο φέτος, ενώ το 18% πήρε μεν δώρο, αλλά όχι προϊόν τεχνολογίας. Το 9% όσων ψήφησαν πήραν δώρο τεχνολογίας, αλλά συσκευή που δε βρίσκεται στη λίστα, ενώ από 7% έχουν οι κονσόλες και τα smartwatch / smartband ως επιλογή για δώρο τεχνολογίας.

Το 4% πήρε laptop για δώρο Χριστουγέννων, ενώ ένα ακόμη 4% προτίμησε να τσιμπήσει κάποιο παιχνίδι για να λιώσει στις γιορτές. Ένα 3% των αναγνωστών ανανέωσε το PC του, ενώ ακόμα ένα 3% επέλεξε ένα νέο tablet. Νέο PC πήραν μόλις το 1% των αναγνωστών, όπως και κάποια κάμερα ή κάποιο drone.

Νέο smartphone είναι η πρώτη επιλογή για δώρο Χριστουγέννων [Αποτελέσματα [Poll]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ