Οδηγός για να περάσεις GCam σε αρκετά Android smartphone, εκτός από Huawei App Gallery

0
20
Οδηγός για να περάσεις GCam σε αρκετά Android Smartphone, εκτός από Huawei App Gallery

GCam logo

Τα παιδιά από το XDA developers δεν σταματούν να μας εκπλήσουν με την όρεξη που έχουν να πειράζουν τα περισσότερα Android smartphones που κυκλοφορούν εκεί έξω. Αυτή τη φορά δημιούργησαν έναν οδηγό μέσα από τον οποίο θα μπορέσετε να κατεβάσετε εύκολα την εφαρμογή GCam σε διάφορα μοντέλα Android smartphone για να μπορέσετε να τραβήξετε ακόμα καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό σας.

Προσοχή η διαδικασία απευθύνεται σε κατόχους Android smartphones με Google Mobile Services (GMS), αν διαθέτετε κάποιο Huawei smartphone με HMS και App Gallery (οπως τα P40) δεν θα μπορέσετε.

Η λίστα με τα αρχεία apk που παρέχει δωρεάν η ομάδα των XDA developers είναι για αρκετά μοντέλα Android smartphones με GMS, αλλά και πάλι όχι για όλα. Ακολουθείστε τα απλά βήματα του οδηγού για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή GCam στο κινητό σας και να απολάυσετε τη μαγεία του Google HDR+ optimization στις φωτογραφίες σας.

Δύο απλά βήματα για GCam
  1. Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Camera2 API Probe και ελέγξτε αν το Android smartphone σας είναι συμβατό κοιτώντας αν στο πεδίο “Hardware Support LEvel” είναι με πράσινο τουλάχιστον 1 από τα 4 πεδία.
  2. Κατόπιν επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα των XDA developers και βρείτε το αρχείο apk που αντιστοιχεί στη συσκευή σας. Κατεβάστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε τη.

Αυτό ήταν όλο. Τώρα έχετε κάποια ή κάποιες από τις λειτουργίες του GCam στα χέρια σας και ξεκινήστε να τραβάτε φωτογραφίες!

Σημείωση: Ανάλλογα με το κάθε μοντέλο smartphone λειτουργούν και συγκεκριμένες επιλογές του GCam.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ