Οι αλλαγές που φέρνει το iOS 14.5 Beta 2

0
27

Καθώς, η δεύτερη έκδοση beta του iOS 14.5 και του iPadOS 14.5 είναι πλέον διαθέσιμη για προγραμματιστές, το 9to5Mac και το r/iOSBeta στο Reddit έχουν συντάξει ένα changelog με όλες τις αλλαγές που έρχονται. Οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις είναι στις εφαρμογές «Συντομεύσεις» και «Μουσική», ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες όχι και τόσο μεγάλες.

Η εφαρμογή συντομεύσεων απέκτησε τρεις νέες ενέργειες – Λήψη στιγμιότυπου οθόνης, κλείδωμα προσανατολισμού (ενεργοποίηση/απενεργοποίηση) και λειτουργία Voice & Data (5G, 5G Auto, 4G, 3G).

Η εφαρμογή “Μουσική” άλλαξε σε pop-over μενού. Προστέθηκε επίσης ένας πιο γρήγορος τρόπος για να τροποποιήσετε τις λίστες αναπαραγωγής – μπορείτε να σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά σε ένα κομμάτι.

Το iOS 14.5 Beta 2 προσθέτει επίσης πάνω από 200 νέα emojis και το emoji με τα ακουστικά τώρα μοιάζει με τα AirPods Max.

Το λογισμικό Apple Watch προχώρησε επίσης στο στάδιο Beta 2, το οποίο αλλάζει ελαφρώς την οθόνη που χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσετε το iPhone σας με το apple watch σας όταν φοράτε μάσκα. Επίσης, μπορείτε να μεταδώσετε προπονήσεις Apple Fitness + σε τηλεοράσεις συμβατές με AirPlay 2 και αποκωδικοποιητές.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ