Οι καταναλωτές δικαιούνται αποζημίωση για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις των εταιρειών ταχυμεταφορών

0
23
Οι καταναλωτές δικαιούνται αποζημίωση για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις των εταιρειών ταχυμεταφορών

Λάβρα ήταν η κ. Ευαγγελία Κεκελέκη, Γενική Γραμματέας του ΚΕ.Π.ΚΑ. (Κέντρo Προστασίας Καταναλωτών) κατά των εταιρειών ταχυμεταφορών και των καθυστερήσεων μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματέας έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση στις ταχυμεταφορές, κυρίως κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Οι καταναλωτές έχουμε δικαιώματα. Οι καταναλωτές δικαιούνται αποζημίωση για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις.

Ακολουθεί απόσμασμα από τις δηλώσεις της Γενικής Γραμματέα του ΚΕ.Π.ΚΑ. στην ET3
«Εμείς στο ΚΕΠΚΑ δεν τις δικαιολογούμε καθόλου (σσ. εννοεί τις καθυστερήσεις). Οι καθυστερήσεις στις ταχυμεταφορές είχαν παρουσιαστεί από το προηγούμενο lockdown, από το Μάρτιο. Είχανε το χρόνο να διορθώσουνε τα πράγματα, να προσλάβουν προσωπικό;, να κάνουν τις υποδομές τους καλύτερες; Πάντως είχαν χρόνο να διορθωθούν. Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα στο δεύτερο lockdown είναι απαράδεκτο».

“Οι καταναλωτές έχουν δικαιώματα έχουν δικαιώματα, το πρόβλημα όμως είναι πως θα μπορέσουν να τα διεκδικήσουν γιατί αυτή τη στιγμή και η κυβέρνηση και η ΕΘνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομίων (ΕΕΤΤ) δεν κάνουν τίποτα για να εφαρμοστούν στην πράξη τα διακαιώματα των καταναλωτών”

Ποιο είναι το ΚΕ.Π.ΚΑ.
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. είναι μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική, πανελλαδική Ένωση Καταναλωτών. Από το 1982, αγωνίζεται για τα δικαιώματα των Καταναλωτών.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ