Οι περισσότεροι που ανησυχούν για το 5G κατοικούν στην Αμερική

0
34
Οι περισσότεροι που ανησυχούν για το 5G κατοικούν στην Αμερική

Στις ΗΠΑ βλέπουν με σκεπτικισμό την εδραίωση του 5G

Μία πρόσφατη έρευνα της Prolifics Testing πιστοποιεί ότι στις ΗΠΑ βλέπουν με αρκετό σκεπτικισμό την επέκταση του 5G. Η έρευνα έγινε σε 155 διαφορετικές χώρες του κόσμου με σκοπό να εξετάσει με ποιο τρόπο βλέπουν το 5G οι πολίτες.

Στις ΗΠΑ οι περισσότεροι κάτοικοι που ανησυχούν για το 5G

Η μελέτη αυτή έγινε με την ανάλυση των online αναζητήσεων των κατοίκων 155 διαφορετικών χωρών αναφορικά με το 5G. Παρατηρήθηκε ότι ερωτήσεις του τύπου “Είναι επικίδυνο το 5G”, “υπάρχει σύνδεση του 5G με τον κορωνοϊό” (ναι, υπάρχουν παντού άνθρωποι που πιστεύουν κάτι τέτοιο και ανησυχούν…) γίνονται με μεγαλύτερη συχνότητα από τους κατοίκους στις ΗΠΑ. Ακολουθούν οι κάτοικοι της Αγγλίας, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Πολωνίας.

Οι κάτοικοι της Δανίας είναι εκείνοι που ανησυχούν λιγότερο από όλους για το 5G. Στο ίδιο μήκος κύματος περίπου κινούνται οι Ιρλανδοί και οι Ολλανδοί, που δείχνουν ότι δεν έχουν κάποια φοβία αναφορικά με την επέκταση του 5G. Η έρευνα της Prolific δεν παρουσίασε κάποια δεδομένα για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ