Οι πιο απίστευτες προσφορές Black Friday είναι της Apple [clickbait]

0
26
Οι πιο απίστευτες προσφορές Black Friday είναι της Apple [clickbait]

Οι πιο απίστευτες προσφορές Black Friday είναι της Apple [clickbait]

Αν απογοητευτήκατε με τις φετινές προσφορές της Black Friday στην Ελλάδα, οι πιο απίστευτες Apple προσφορές μας έρχονται από την Ιταλία. Το αφεντικό τρελάθηκε λοιπόν στη Media World Ιταλίας και προσφέρει έκπτωση σε επιλεγμένα αξεσουάρ της Apple και μάλιστα για τα καινούργια iPhone 12.

Αφού περιμένετε το νέο σας iPhone 12 ή 12 Pro και θέλετε να το προστατεύσετε, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε τη διάφανη θήκη με MagSafe από 55 ευρώ, τώρα μόνο 54,99 ευρώ! Αν προτιμάτε όμως τη θήκη σιλικόνης με χρώμα, μην ανησυχείτε καθώς η ίδια προσφορά ακριβώς υπάρχει και για εσάς και μάλιστα και για το iPhone 12 mini.

Οι Black Friday προσφορές όμως δεν τελειώνουν εδώ. Αν έχετε αγοράσει οποιοδήποτε νέο iPhone 12 της Apple τότε θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το νέο σύστημα φόρτισης MagSafe. Για αυτό, το Media World προσφέρει το αυθεντικό MagSafe charger από 45 ευρώ τώρα μόνο 44,99 ευρώ! Δε γνωρίζουμε μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμη η προσφορά, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε πρέπει να παραγγείλετε γρήγορα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια προσφορά για το iPhone 12 Pro Max.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ