Οι millennials εμπιστεύονται περισσότερο το Bitcoin από τον χρυσό

0
11
Οι Millennials εμπιστεύονται περισσότερο το Bitcoin από τον χρυσό

Οι millennials εμπιστεύονται περισσότερο το Bitcoin από τον χρυσό

Μπορεί ο χρυσός να θεωρείται παραδοσιακά ως η πιο ασφαλής επένδυση, αλλά οι millennials βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Bitcoin. Όλα αυτά σε μια περίοδο που το Bitcoin αγγίζει ιστορικά υψηλά.

Στοιχεία σχετικών ερευνών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πιστοποιούν ότι περίπου τα δύο τρίτα ενός δείγματος που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των millennials δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο Bitcoin ως επενδυτικό καταφύγιο σε σχέση με άλλες μεθόδους αποθήκευσης κεφαλαίων, όπως ήταν για τις μεγαλύτερες γενιές ο χρυσός.

Τα στοιχεία προκύπτουν από τα όσα έχουν απαντήσει για τα επενδυτικά τους πιστεύω άτομα από κάθε γωνιά του πλανήτη που έχουν γεννηθεί την περίοδο από το 1980 έως το 1996. Οι επενδύσεις σε κρυπτονόμισμα αυτής της ηλικιακής ομάδας έχουν μεγάλη σημασία, καθώς οι millennials αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια που εκτιμάται ότι θα αποτελέσει βασικό οικονομικό παράγοντα στην πορεία των αγορών στο κοντινό μέλλον.

Δεν είναι τυχαίο, πάντως, το ότι η αξία του Bitcoin έχει ανέβει σε ποσοστό σχεδόν 170% μέσα στο 2020, ένα έτος που μόνο ασφαλές δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς από οικονομικής άποψης.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ