Ο επικεφαλής των PS Studios έχει τοποθετήσει ανάποδα το PlayStation 5

0
34
Ο επικεφαλής των PS Studios έχει τοποθετήσει ανάποδα το PlayStation 5

Ο επικεφαλής των PS Studios έχει τοποθετήσει ανάποδα το PlayStation 5

Αν μπερδεύεστε με το πως πρέπει να τοποθετηθεί το PlayStation 5 μην ανησυχείτε, καθώς ακόμα και ο επικεφαλής των PS Studios την έχει ανάποδα. Ο Hermen Hulst ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Twitter, όπου δείχνει τη γάτα του να παίζει στην τηλεόραση με το παιχνίδι Bugsnax.

Αυτό που δεν πρόσεξε βέβαια είναι ότι έχει τοποθετήσει ανάποδα το PlayStation 5, κάτι που προσπάθησε να καλύψει αργότερα με crop του βίντεο, όμως ήδη η ζημιά είχε γίνει. Θα αναρωτηθεί κάποιος πως είναι δυνατόν ο επικεφαλής των PlayStation Studios να έχει κάνει ένα τέτοιο λάθος, όμως φαίνεται πως δεν υπάρχει εξήγηση, παρά μόνο προσπάθεια “κάλυψης”.

Προφανώς το αρχικό βίντεο έχει ήδη ανέβει ξανά από άλλους χρήστες, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι και ένα “μυστικό” της Sony για καλύτερη ψύξη του PlayStation 5. Εμείς δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο, παρά μόνο ότι έτσι μπορεί να δείχνει πιο όμορφο. Από την άλλη, δίνει δίκιο στο troll που είχε κάνει το Xbox για το πολύπλοκο σύστημα με τη βάση.

Ποια είναι η γνώμη σας; Εσείς έχετε τοποθετήσει κάθετα, οριζόντια ή… ανάποδα την κονσόλα;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ