Ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα smartphone; [Poll]

0
20
Ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα Smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα smartphone και τι σας κέρδισε. Στις μέρες μας έχουμε φτάσει να έχουμε μία πληθώρα επιλογών, από ακριβά μοντέλα έως και μοντέλα των 100 ευρώ που μπορούν να ανταποκριθούν στις όποιες απαιτήσεις έχει ο χρήστης.

Όμως, πολλοί αγαπάμε κάποια εταιρεία περισσότερο από τις υπόλοιπες. Κάποιοι θα θέλαμε να πάμε σε έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή, όμως δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Άλλοι απλά αγοράζουμε κάτι απλά και μόνο επειδή είναι συγκεκριμένου κατασκευαστή, χωρίς καν να κοιτάμε τα υπέρ και τα κατά, επειδή γνωρίζουμε την εμπειρία.

Οπότε, η ερώτηση είναι: ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα smartphone; Γιατί για εσάς αυτός ο κατασκευαστής πάντα θα ξεχωρίζει; Προσοχή, δε ρωτάμε τι κινητό χρησιμοποιείτε, αλλά ποιος είναι το αγαπημένο σας brand. Μπορεί ο αγαπημένος σας κατασκευαστής να είναι η LG αλλά να έχετε iPhone γιατί δε πχ χρειάζεστε το FaceTime. Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Loading ... Loading …

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχάια σειρά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ