Ποιο είναι το πιο ευπώλητο 5G smartphone στον κόσμο;

0
43
Ποιο είναι το πιο ευπώλητο 5G Smartphone στον κόσμο;

Ποιο είναι το πιο ευπώλητο 5G smartphone στον κόσμο;

Τα στοιχεία της εταιρείας έρευνας αγοράς Counterpoint Research πιστοποιούν την κυριαρχία του iPhone 12 στο νέο πεδίο ανταγωνισμού των 5G smartphones. Τα στοιχεία αυτά αφορούν στον Οκτώβριο και δείχνουν ότι η καθυστέρηση στην έναρξη των πωλήσεων του iPhone 12 δεν αποτέλεσε εμπορική τροχοπέδη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Counterpoint Research, το iPhone 12 είχε μερίδιο αγοράς 16%, ενώ το iPhone 12 Pro είχε κατακτήσει το 8% της αγοράς 5G smartphones. To Samsung Galaxy Note 20 Ultra κατέκτησε την τρίτη θέση με μερίδιο 4%, με το Huawei Nova 7 να ακολουθεί με μερίδιο 3%. Την κορυφαία πεντάδα κλείνει το Huawei P40, επίσης με μερίδιο αγοράς 3%.

Η θετική εμπορική πορεία του iPhone πιστοποιείται και από το γεγονός ότι κατέγραψε υψηλά μερίδια αγοράς τον Οκτώβριο, παρόλο που δεν είχε ξεκινήσει τις πωλήσεις του παγκοσμίως από την αρχή του εν λόγω μήνα, στοιχείο που σύμφωνα με τους αναλυτές της αγοράς δείχνει ότι θα σημειώσει ακόμα καλύτερες εμπορικές επιδόσεις στην ανταγωνιστική αγορά των 5G smartphones.

Όπως και αν έχει το 5G έχει έρθει και στη χώρα μας για να αλλάξει τη ζωή μας και έχει σημασία να δούμε πώς θα επηρεάσει και τις πωλήσεις των smartphones.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ