Ποιό είναι το flagship smartphone που περιμένετε περισσότερο στο πρώτο εξάμηνο του 2021; [Poll]

0
19
Ποιό είναι το Flagship Smartphone που περιμένετε περισσότερο στο πρώτο εξάμηνο του 2021; [Poll]

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και θέλουμε να μάθουμε ποιό είναι το flagship smartphone που περιμένετε περισσότερο στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Ήδη η Xiaomi έχει ανακοινώσει το πρώτο flagship με Snapdragon 888, το Xiaomi Mi 11, ενώ αναμένουμε μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες την ανακοίνωση της σειράς Samsung Galaxy S21.

Η Sony φαίνεται να φέρνει μία αναβαθμισμένη έκδοση του Xperia 1 II, με το Sony Xperia 1 III. Ταυτόχρονα, αναμένουμε το πρώτο rollable smartphone της LG μέχρι το Μάρτιο, ενώ και η Huawei θα ανακοινώσει μέσα στους επόμενους μήνες τη σειρά P50. Τέλος, έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες για το OnePlus 9 και φαίνεται πως θα δούμε 2 ακόμα συσκευές της εταιρείας.

Οπότε, η ερώτηση αυτής της εβδομάδας είναι: ποιό είναι το flagship smartphone που περιμένετε περισσότερο στο πρώτο εξάμηνο του 2021; Περιμένετε κάποιο από τα παραπάνω ή έχετε βάλει στο μάτι κάποια άλλη συσκευή; Πείτε μας στα σχόλια τις δικές σας επιλογές. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Loading ... Loading …

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ