Προβλήματα στο δίκτυο ίντερνετ της Nova Forthnet [updated]

0
186
Προβλήματα στο δίκτυο ίντερνετ της Nova Forthnet [updated]

Εδώ και μερικές ώρες φάινεται πως το δίκτυο της Nova Forthnet αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στη Βόρειο Ελλάδα με πελάτες της εταιρείας να διαμαρτύρονται στο πιο πρόσφατο post (και εδώ) του παρόχου στο Facebook. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης ενώ δεν αποκλείεται και άλλες περιοχές της Ελλάδας θα έχουν πρόβλημα με διακοπή στη σύνδεση σταθερού και ίντερνετ.

Update, 12/12 14:30: Σύμφωνα με τα σχόλια σας έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση των προβλημάτων σε διάφορες περιοχές τη Βορείου Ελλάδας.

Δεν είναι λίγοι όσοι διαμαρτύρονται ότι από τη γραμμή ίντερνετ εξαρτάται και η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του και “απειλούν” με μηνύσεις. Μαθαίνουμε ότι στην πόλη της Θεσσαλονίκης εδώ και μία εβδομάδα το internet δεν συμπεριφέρεται σωστά και έχει θέματα.

Modem Router Nova problem

Σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου εδώ και ώρα το δίκτυο έχει πέσει και στην εξυπηρέτηση τεχνικών προβλημάτων, με το παίρνεις τηλέφωνο, ακούς το χαρακτηριστικό ήχο του κατειλημμένου για αυτό και όλοι έχουν καταφύγει στο Facebook Page της σελίδας για να δουν τι γίνεται και να εκφράσουν τον θυμό τους για την απαράδεκτη κατάσταση.

Παρακολουθούμε το συγκεκριμένο θέμα και ευχόμαστε να λυθούν τα όποια προβλήματα το συντομότερο δυνατό. Αν είστε συνδρομητής Nova Forthnet πείτε μας στα σχόλια σε ποια περιοχή βρίσκεστε και αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με διακοπές και από πότε; Έχετε καταφέρει να επικοινωνήσετε μαζί τους;

Nova Forthnet problem

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ