Προχωράει η ανάπτυξη του foldable iPhone της Apple, έρχεται το 2022

0
17
Προχωράει η ανάπτυξη του Foldable IPhone της Apple, έρχεται το 2022

Προχωράει ενεργά η ανάπτυξη του foldable iPhone από την Apple

Φαίνεται πως η Apple αναπτύσσει ενεργά το δικό της foldable iPhone, σε συνεργασία με ταϊβανέζικες εταιρείες για κυκλοφορία μέσα στα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ταϊβανέζικη ιστοσελίδα The Economy Daily, η Apple θέλει να έχει έτοιμη τη συσκευή για κυκλοφορία το Σεπτέμβριο του 2022.

Πέρα από τις πατέντες που έχουμε δει από την Apple για μελλοντικά foldable iPhone, η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η εταιρεία ήδη έχει ζητήσει samples από τους κατασκευαστές, ώστε να ενσωματώσει κάποιες τεχνολογίες στη δική της συσκευή. Επιπλέον, η Foxconn φαίνεται να είναι η εταιρεία που θα κατασκευάσει τη συσκευή, με τη Nippon Nippon να αναπτύσσει τον folding μηχανισμό, ώστε να αντέχει τουλάχιστον 100.000 folds.

Η The Economy Daily αναφέρει επίσης πως η Samsung θα είναι η εταιρεία που θα παρέχει τις οθόνες του foldable iPhone στην Apple, όμως η εταιρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσει με OLED ή micro-LED τεχνολογία οθόνης. Βέβαια, με δύο ακόμα χρόνια ανάπτυξης να μας χωρίζουν μέχρι την κυκλοφορία, σίγουρα η Apple θα βρει τον καλύτερη δυνατό τρόπο για να παρέχει τη συσκευή που θέλει.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ