Προ των πυλών της παρουσίασης βρίσκεται το OnePlus smartwatch

0
21
Προ των πυλών της παρουσίασης βρίσκεται το OnePlus Smartwatch

Προ των πυλών της παρουσίασης βρίσκεται το OnePlus smartwatch

Στις αρχές του 2021 αναμένονται να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το επερχόμενο OnePlus smartwatch. H πληροφορία αυτή έρχεται από τον ίδιο τον CEO της εταιρείας, Pete Lau, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

Δεν έγινε γνωστή κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την αποκάλυψη του OnePlus smartwatch, ούτε κάποια ειδικότερη αναφορά στο όνομα που θα έχει, αλλά οι περισσότερες φήμες συγκλίνουν ως προς το ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο, μαζί με το OnePlus 9.

To λειτουργικό σύστημα θα είναι τελικά Android Wear, με κάποιες διαφοροποιήσεις, ίσως κάποιο interface διαφορετικό που θα έχει αναπτύξει η εταιρεία, ενώ δεν έχουν δοθεί κάποιες άλλες λεπτομέρειες γύρω από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Σύμφωνα, με τις φήμες και πάλι, θα πρέπει να περιμένουμε μία high end πρόταση από την OnePlus.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ