Πόσα χρήματα διαθέτετε για αγορά νέου smartphone; [Poll]

0
38
Πόσα χρήματα διαθέτετε για αγορά νέου Smartphone; [Poll]

Η ερώτηση αυτού του Σαββατοκύριακου είναι πόσα χρήματα διαθέτετε για αγορά νέου smartphone, καθώς είναι βασικός παράγοντας η τιμή. Πριν λίγα χρόνια η αγορά των smartphone ήταν αρκετά πιο περίπλοκη από ότι είναι σήμερα. Τότε ήξερες ότι ένα συγκεκριμένο budget θα σου δώσει και συγκεκριμένη εμπειρία χρήσης, κάτι που ειδικά στο χώρο των Android σήμαινε “κακή εμπειρία” σε χαμηλό budget, εκτός από την εποχή που ακόμα τα Windows Phone 8 μπορούσαν να προσφέρουν αξιοπρεπέστατη εμπειρία με λίγα χρήματα (όπως το Lumia 520).

Τα χρόνια όμως άλλαξαν, τόσο το Android όσο και το iOS εξελίχθηκαν και πλέον ο αγοραστείς έχει τίμιες επιλογές σε κάθε κατηγορία τιμής. Αν γνωρίζει ο καταναλωτής τι ανάγκες έχει, μπορεί να κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά και με ένα αρκετά οικονομικό smartphone, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό σε ναυαρχίδες για όλα τα extra που έτσι κι αλλιώς δε θέλει να χρησιμοποιήσει.

Από την άλλη, μπορεί να αγοράσει ναυαρχίδες για να έχει το απόλυτο smartphone της κάθε χρονιάς, ή της κάθε εταιρείας, ειδικά αν αυτό που ψάχνει είναι οι όσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις σε κάμερα, επεξεργαστή και οθόνη.

Η ερώτηση αυτής της εβδομάδας λοιπόν είναι: Πόσα χρήματα διαθέτετε εσείς για αγορά νέου smartphone; Θέλετε να έχετε πάντα το “απόλυτο” ή θέλετε να δώσετε ακριβώς όσα χρειάζεστε; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Loading ... Loading …

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ