Πώς σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020; [End of the year Poll]

0
19
Πώς σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020; [End Of The Year Poll]

Στο τελευταίο Poll για το 2020 θέλουμε να μας πείτε πώς σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020, με όποια προβλήματα είχαμε. Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά, με τη Samsung να μας φέρνει το S20 Ultra, τη Xiaomi να προσφέρει αρκετά δυνατές προτάσεις με τη σειρά Mi 10 αλλά και τη Sony να μας υπόσχεται την εμπειρία των Alpha καμερών της με το Xperia 1 II, άσχετα αν το είδαμε πολύ αργότερα.

Από την άλλη, η Poco έφερε το πραγματικό flagship killer F2 Pro και η Apple πρόσφερε την πρώτη compact ναυαρχίδα εδώ και χρόνια, τόσο με το iPhone SE όσο και με το iPhone 12 Mini. Επιπλέον, είχαμε τα πρώτα Mac με ARM αρχιτεκτονική, τη νέα γενιά κονσολών με τα Xbox Series X και PlayStation 5, αλλά και την έλευση της Tesla στην Ελλάδα, κάτι πολύ σημαντικό για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Προφανώς είχαμε και αρκετά “ευτράπελα”. Τα νέα iPhone 12 καθυστέρησαν πολύ να κυκλοφορήσουν, ελλείψεις σε next-gen κονσόλες, το Xperia Pro που δεν είδαμε ποτέ, αλλά και την ακόμα πιο δύσκολη θέση της Huawei στην αγορά. Η χρονιά τελειώνει με τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple, τα AirPods Max, και με την κυκλοφορία του smartphone με under-display selfie κάμερα ZTE Axon 20 5G.

Οπότε, η ερώτηση για το τελευταίο poll του έτους είναι: πως σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020; Είδατε πράγματα που σας άρεσαν, πράγματα που δε σας άρεσαν ή απλά για εσάς ήταν “μία από τα ίδια”; Θέλουμε να μάθουμε τη γνώμη σας για τη χρονιά, τι σας εντυπωσίασε, θετικά ή αρνητικά, αλλά και τι θα αλλάζατε (πάντα τεχνολογικά). Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Loading ... Loading …

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ