Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα Galaxy S21; [Poll]

0
19
Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα Galaxy S21; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα μοντέλα τη σειράς Galaxy S21 της Samsung. Σε προηγούμενο poll η μεγάλη τεχνολογική κοινότητα του Techblog ψήφησε πως το Galaxy S21 είναι το flagship που περιμένουν περισσότερο το πρώτο εξάμηνο του 2021 και θέλουμε να δούμε αν όντως ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις σας.

Η Samsung διαχωρίζει τα flagship μοντέλα της όσο ποτέ, με το Galaxy S21 Ultra να είναι το πραγματικό flagship με 12GB ή 16GB RAM, WQHD+ οθόνη και 120Hz, εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και S Pen. Το S21 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και Fan Edition, καθώς θυμίζει περισσότερο μία εξέλιξη του Galaxy S20 FE παρά του S20.

Στη μέση βρίσκουμε το Galaxy S21+, το οποίο ναι μεν προσφέρει γυάλινη πλάτη σαν το Ultra, όμως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε ένα μεγαλύτερο S21. Να πούμε επίσης ότι καμία συσκευή της σειράς δεν υποστηρίζει κάρτες microSD, ενώ όλα τα πακέτα αγοράς έχουν… ξεφορτωθεί τα ακουστικά και τον φορτιστή.

Οπότε, η ερώτηση για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι: σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα Galaxy S21; Αν ναι, τι σας εντυπωσίασε περισσότερο. Αν όχι, υπάρχει κάτι που σας αποτρέπει ή το κοιτάτε μελλοντικά; Απαντήστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Loading ... Loading …

Σημειώσεις: Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Μπορείτε να επιλέξετε μια μόνο απάντηση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ