Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο iPhone 12; [Αποτελέσματα Poll]

0
44
Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο IPhone 12; [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο σας ρωτήσαμε αν σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο iPhone 12, ενώ αφήσαμε και την επιλογή του να μη θέλει κάποιος επειδή είναι χρήστης Android. Αν και στην πρώτη θέση βρίσκεται η εν λόγω απάντηση, φαίνεται πως οι περισσότεροι χρήστες που ψήφισαν έχουν πειστεί να αγοράσουν κάποιο νέο iPhone.

Αναλυτικά, από τις 1.365 ψήφους το 37%, ή αλλιώς 511 άτομα ψήφισαν πως όχι, δε θα αγοράσουν το νέο iPhone γιατί είναι χρήστες Android. Στη δεύτερη θέση, με ποσοστό 17%, βλέπουμε πως οι περισσότεροι που θα αγοράσουν το νέο iPhone 12 θα πάνε για το Pro Max μοντέλο, ενώ ένα 13% θα μείνει με το παλιό του iPhone. Στο 11% είναι οι χρήστες που θα αγοράσουν το 12 Pro, με 9% να ψηφίζει πως ναι μεν θα αγοράσει κάποιο μοντέλο, αλλά όταν πέσει η τιμή του.

Στις δύο τελευταίες θέσεις βλέπουμε την πρόθεση αγοράς iPhone 12 mini και iPhone 12, με 7% και 6% αντίστοιχα. Αν κάποιος πάρει αθροιστικά τα νούμερα πάντως, βλέπουμε ότι το 41% θα αγοράσει ένα νέο iPhone 12, με ένα επιπλέον 9% να το αγοράζει όταν πέσει η τιμή του.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ