Τέλος το Made in Japan για όλες τις κάμερες της Nikon

0
24
Τέλος το Made In Japan για όλες τις κάμερες της Nikon

Η Nikon θα σταματήσει να κατασκευάζει οποιοδήποτε μοντέλο κάμερας στην Ιαπωνία σύμφωνα με αναφορές που από την Ασία. Η εταιρεία λέγεται ότι θα μεταφέρει την παραγωγή και της τελευταίας κάμερας που παρήγαγε στην Ιαπωνία, στις εγκαταστάσεις της στην Ταυλάνδη.

Η ναυαρχίδα των DSLR καμερών Nikon D6, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Sendai της εταιρείας στην επαρχία Miyagi της Ιαπωνίας, κάτι που πρόκειται να αλλάξει έως το τέλος του επόμενου έτους.

Ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος Βίντεο της Nikon, Hirotaka Ikegami, δήλωσε ότι το εργοστάσιο θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται ως εργοστάσιο εκκίνησης για νέες επιχειρηματικές προσπάθειες συμπληρώνοντας ότι το εργοστάσιο στη Ταϊλάνδη, θα συνεχίσει να παράγει προϊόντα υψηλής απόδοσης και υψηλής ακρίβειας που απαιτούνται για τις κάμερες της εταιρείας.

Το εργοστάσιο της Nikon, Sendai, καλύπτει σχεδόν 27.000 τετραγωνικά μέτρα και λειτουργεί σχεδόν συνεχώς από τα εγκαίνια του το 1971. Η πρώτη κάμερα που κατασκευάστηκε εκεί ήταν η Nikon EM, που κυκλοφόρησε το 1979.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ