Τα MediaMarkt βαθμολογούνται με 0 στο skroutz

0
59
Τα MediaMarkt βαθμολογούνται με 0 στο Skroutz

Τα MediaMarkt βαθμολογούνται με 0 στο skroutz

Ένα περίεργο “ρεκόρ” κατέκτησαν τα καταστήματα MediaMarkt, καθώς στην ιστοσελίδα skroutz βαθμολογούνται με… 0 αστέρια. Συγκεκριμένα, με μία αναζήτηση στο skroutz μπορεί να δει κάποιος ότι η αλυσίδα καταστημάτων έχει συνολικά 441 κριτικές, εκ των οποίων οι 362 είναι αρνητικές και οι 79 είναι θετικές.

Πέραν όμως των κριτικών, αναγράφεται πως η εταιρεία έχει πάνω από 500 παραγγελίες ανά εβδομάδα μέσω skroutz. Δε γνωρίζουμε αν είναι κάποιο bug του skroutz ή αν όντως αυτή είναι η βαθμολογία των MediaMarkt, γιατί είναι αρκετά περίεργο αφού έχει και θετικές.

Γιατί λέμε ότι μπορεί να είναι bug; Γιατί η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος, η οποία έχει 487 παραγγελίες με 128 θετικές και 359 αρνητικές έχει έστω 1,7 αστέρια, με πάνω από 1000 παραγγελίες κάθε εβδομάδα μέσω skroutz. Τα καταστήματα Γερμανός έχουν 4,5 αστέρια από… 7 αξιολογήσεις, εκ των οποίων οι 4 είναι θετικές και οι 3 αρνητικές.

Από τα μεγάλα καταστήματα, το Πλαίσιο έχει την καλύτερη βαθμολογία, με 4,9 αστέρια από 28 αξιολογήσεις, εκ των οποίων μόνο οι 7 είναι αρνητικές. Αυτό ίσως αντανακλά και τα γενικά προβλήματα που υπάρχουν τις ημέρες του lockdown, καθώς το Πλαίσιο είναι η μόνη εταιρεία που βγάζει “δικούς του” οδηγούς και παραδίδει άμεσα (ενημέρωση: Μαθαίνουμε ότι και ο Κωτσόβολος χρησιμοποιεί δικά του φορτηγά για τις παραδόσεις παραγγελιών).

Από την άλλη, τόσο τα MediaMarkt όσο και οι υπόλοιπες αλυσίδες στηρίζονται στις εταιρείες διανομής, οι οποίες έχουν τραγικό πρόβλημα με την τόσες πολλές παραγγελίες. Ήδη η Γενική Ταχυδρομική είναι νοκ άουτ ενώ και η Speedex έχει τεράστιο όγκο παραγγελιών και δεν μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Έχετε αγοράσει από τα MediaMarkt τις περασμένες εβδομάδες; Αν ναι, η εμπειρία σας ήταν όντως τόσο κακή ή πρόκειται για “υπερβολές” των πελατών που σχολάζουν στο skroutz;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ