Τα Public θα ξεκινήσουν Click Away πολύ σύντομα

0
501
Τα Public θα ξεκινήσουν Click Away πολύ σύντομα

Πλαίσιο, Κοτσώβολος και MediaMarkt είναι από τις πρώτες αλυσίδες ηλεκτρονικών που ξεκίνησαν από σήμερα τις παραδόσεις με τη μέθοδο Click Away από την είσοδο των καταστημάτων τους – αφού έχει προηγηθεί ηλεκτρονική η τηλεφωνική παραγγελία.

Τα Public που σήμερα τουλάχιστον, πρώτη μέρα του Click Away (θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου) δεν συμμετείχαν, άνοιξαν νωρίτερα τα χαρτιά τους μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook. Εκεί, σε ερώτηση follower απάντησαν ότι προετοιμάζονται και η δυνατότητα Click Away θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Aυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε για να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα click away, με την οποία θα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο κατάστημα της επιλογής σας και να παραλάβετε από εκεί την παραγγελία σας. Θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα!

Η αλυσίδα Γερμανός δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συμμετάσχει σε αυτή τη μέθοδο πωλήσεων.

Σήμερα πρώτη μέρα έναρξης του Click Away εκτιμάται ότι πανελλαδικά πραγματοποιήθηκαν περίπου 5000 αγορές μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου.

Ποια είναι η άποψη σας για το Click Away; Θα το χρησιμοποιούσατε πηγαίνοντας να προλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας έξω από το κατάστημα σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα;

Πιστεύετε ότι θα βοηθήσει να αποσυμφορηθεί η άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί – από τον τεράστιο όγκο παραγγελιών – στις εταιρίες ταχυμεταφορών;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ