Το τμήμα R&D της OnePlus θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της κάμερας

0
17
Το τμήμα R&D της OnePlus θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της κάμερας

Το τμήμα R&D της OnePlus θα επικεντρωθείς τη βελτίωση της κάμερας

Η OnePlus υπόσχεται να επικεντρωθεί στο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες βελτιώσεις στην κάμερα των συσκευών της. Ο συνιδρυτής και CEO της εταιρείας, Pete Lau, μίλησε για τα σχέδια της εταιρείας και υποσχέθηκε πως το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης θα επικεντρωθεί στο να προσφέρει μεγαλύτερη βελτίωση της κάμερας των συσκευών.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως τα πρώτα δείγματα αυτής της αλλαγής τα είδαμε το 2020, με τις συσκευές της σειράς OnePlus 8 να προσφέρουν τις καλύτερες κάμερες που έχουμε δει από την εταιρεία. Επιπλέον, φήμες θέλουν την εταιρεία να συνεργάζεται με τη Leica, κάτι που αν αληθεύει, θα βελτιώσει αρκετά την εμπειρία της κάμερας στα OnePlus 9, όπως είδαμε και στα flagships της Huawei.

Ο λόγος που για ακόμη μία φορά κάποιο στέλεχος της εταιρείας τονίζει τις προσπάθειες για καλύτερη ποιότητα κάμερας είναι οι κριτικές που λαμβάνει κάθε χρόνο και με κάθε συσκευή η OnePlus. Όμως, ελπίζουμε να δούμε μία πλήρως ολοκληρωμένη συσκευή το 2021, καθώς είναι το μόνο που λείπει από τα μέχρι τώρα μοντέλα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ